ENNL

verhuur

Holland
accommodation rentals

Referenties

Op basis van uitgebreide ervaring in de nieuwbouw- en refitmarkt, hebben we een vloot hoogwaardige accommodatie-modules ontwikkeld voor de huurmarkt.

Onze focus op het bieden van een comfortabele, geïntegreerde accommodatie-oplossing voor onze klanten heeft geresulteerd in onze niet-standaard oplossing voor het inzetten van grote modules met één dek, die naar wens kunnen worden samengevoegd en op elkaar afgestemd, om te zorgen voor de optimale configuratie voor uw schip, binnenschip of jack-up.
Wij begrijpen als geen ander dat u zich om veel grotere dingen zorgen maakt dan uw accommodatie en ontlasten u daarom op een aantal manieren. Onze opstelling kan worden gemaakt om onafhankelijk te werken. We hebben weinig tot geen interface nodig met het vaartuig, wat de complexiteit en voorbereidingen en het faalrisico vermindert. Grote opstellingen kunnen binnen enkele dagen worden gemobiliseerd, wat resulteert in aanzienlijke veiligheidsmarges in uw projectplanning. Tenslotte, uw schip is duur en een accommodatieopstelling mag nooit het kritieke pad van uw projecttijdlijn zijn.

"Onze flexibele en geïntegreerde accommodatie-oplossing heeft een minimale impact op uw schip en projectplanning."

Questions? contact us.

If you want to know what we can do for you.

Email us+31 (0) 184 630 516