ENNL

nieuwbouw

elektrische en
hybride veerboten

Referenties

Kenmerkend aan veerboten is in staat zijn te varen op exacte tijden. Of ze nu varen op drukke routes of juist afgelegen locaties begaanbaar maken voor publiek.

In beide gevallen geldt: een veerboot moet in staat zijn gemeenschappen aan elkaar te blijven verbinden. Holland Shipyards Group wil die belofte van verbinding waarmaken, over de hele wereld. Voor de afgelegen plaatsen zijn er onze robuuste, absoluut veilige ontwerpen, met focus op makkelijk te repareren, omdat een droogdok vaak niet binnen handbereik en kostbaar is.

Voor de goed bereikbare steden hebben we onze groene/duurzame ontwerpen, samengesteld met onze vooruitstrevende aandrijflijnen en speciaal ontworpen om onze ecologische voetafdruk op de aarde te verminderen. Omdat veerboten zo verbonden zijn met water en de samenleving is ons speerpunt en motivatie om veerboten te leveren die groen zijn en klaar voor de toekomst. We vertellen u er de aankomende jaren graag meer over!

"Omdat veerboten zo verbonden zijn met water en de samenleving is ons speerpunt en motivatie om veerboten te leveren die groen zijn en klaar voor de toekomst."

Vragen? Neem contact met ons op.

If you want to know what we can do for you.

Email ons+31 (0) 184 630 516