ENNL

verhuur

vloot

Een scheepswerf heeft vaak prioriteiten die niet in overeenstemming zijn met die van u als reder. Uw focus ligt op de operationele kant van uw vloot, waar veel werven een levering proberen te doen en de garantietermijn ongeschonden doorkomen. De strategie van Holland Shipyards Group is hier anders. We praten er niet alleen over, we doen ook wat we zeggen.

Door meerdere schepen te exploiteren, passen we waardevol operationeel inzicht toe in onze nieuwe concepten en creëren we daarmee schepen die waarde behouden voor de toekomst. Onderhoudsgemak, standaardisatie van reserveonderdelen en intuïtieve werking van systemen zijn cruciaal voor ons. Onze veelzijdige vloot staat ondertussen klaar om u te helpen tijdens uw activiteiten, offshore, in de haven of op de shortsea- of binnenmarkt. Wij bieden onze schepen voor bareboat charter, tijd charter, huurkoop of rechtstreekse aankoop. Met back-up van de scheepswerf kunt u erop vertrouwen dat eersteklas service wordt geboden.

"Door onze activiteiten als scheepswerf en scheepseigenaar te combineren, bieden we een unieke toegevoegde waarde voor uw activiteiten."

Questions? contact us.

If you want to know what we can do for you.

Email us+31 (0) 184 630 516