ENNL

reparatie / ombouw

Conversies

Referenties

Als het slecht gaat in de markt is er het probleem van overtollig tonnage. Dit is al gebeurd in diverse markten zoals in de container en offshore support markt.

In plaats van uw schip op te leggen, kan het de moeite waard zijn om met uw bestaande schepen een andere markt te betreden. Holland Shipyards Group heeft de afgelopen jaren ronduit revolutionaire projecten voltooid, die ons vermogen om buiten de kaders te denken onder de aandacht brengen. We hebben offshore ondersteuningsschepen omgezet in accommodatie schepen, containerschepen in roro-carriers voor de offshore hernieuwbare industrie, en nog veel meer projecten.

Ons team begrijpt wat nodig is om consensus te bereiken met de autoriteiten en hoe risico's kunnen worden beperkt tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase. Het feit dat we in het verleden met een aantal van onze klanten hebben samengewerkt, toont onze overtuiging in wat we doen.

Wanneer u zich op een kruispunt bevindt voor de schepen in uw vloot en nieuwe markten wilt ontwikkelen, laat ons dan deelnemen aan dit proces!

"Holland Shipyards Group heeft met toewijding gewerkt aan zijn concepten door samen te werken met onze klanten, hetzij in eigendom of in exploitatie. Wij geloven dat samenwerking een groot verschil maakt."

Questions? contact us.

If you want to know what we can do for you.

Email us+31 (0) 184 630 516