ENNL

reparatie / ombouw

ombouw

Referenties

Af en toe is er voor projecten geen duidelijke scope vastgesteld.  In geen enkel geval is dit meer van toepassing dan in het geval van reparatie en levenslange verlengingsprojecten.

Soms kan aan het begin van een project nog niet duidelijk zijn op welk niveau de huidige systemen functioneren. Apparatuur is wellicht versleten maar tot welk niveau moet in een later stadium worden vastgesteld. Holland Shipyards Group heeft door de jaren heen laten zien een betrouwbare partner te zijn voor dit soort projecten.

Klanten hebben hun schip aan ons overgelaten en ervaren dat het schip na oplevering weer klaar is voor een volgende fase van 20 jaar of meer. Tijdens de projecten blijven we altijd in nauw contact met elkaar en bieden we de uitdagingen die op ons pad komen het hoofd. Wij zullen de focus op het project niet verliezen, om zodoende financiële verrassingen te voorkomen. Onze overtuiging is om deze uitdagingen samen aan te gaan.
Onze kundige projectmanager representeren niet enkel onze werf, maar staan voor het behartigen van uw belangen. Het succes van het project hangt tenslotte samen met uw tevredenheid over het resultaat.

"Sommige projecten zijn gecompliceerd door de vele grijze gebieden. Holland Shipyards Group zal samen met u op een effectieve manier deze uitdagingen aangaan."

vragen? neem contact met ons op.

If you want to know what we can do for you.

Email ons+31 (0) 184 630 516