ENNL

De werven

Werkendam

Werkendam kan teren op bijna 40 jaar ervaring in de binnenvaartschepen, scheepsreparatie en constructie van bagger gerelateerde schepen en materialen. Met deze bijna exclusieve focus op (binnenvaart)vrachtschepen en baggerschepen heeft ons team alle competenties in huis om uw project te realiseren. De werf kenmerkt zich door de snelle levertijden, allround inzetbaarheid en gemoedelijke sfeer. Het team, dat al jaren bij ons is, is het succes van deze organisatie. Hun oog voor detail en niet aflatende hoge kwaliteit van het werk maakt Werkendam een interessante partner voor elke vaarlijn of baggerorganisatie. Met een ruime eigen kade, loodsen, kraancapaciteiten en een droogdok bent u in Werkendam van harte welkom!

Hardinxveld-Giessendam

Niet standaard, korte deadlines, out of the box en een vernieuwende kijk op duurzaamheid; een aantal termen die onze werf in Hardinxveld-Giessendam omschrijven. De werf heeft voldoende kraancapaciteit, overdekte bouwplaatsen en 250 meter kade, waardoor grotere schepen volledig in eigen huis kunnen worden ontworpen, gebouwd en geleverd. Hier zijn enkele van de meer opmerkelijke projecten opgeleverd. Met een enthousiaste team dat nieuwe ideeën verwelkomt, is dit de plek om naartoe te gaan wanneer u een niche-oplossing samenstelt die uw organisatie naar een hoger niveau zal brengen. Onze ontwerpers en projectteam zullen van enorme waarde zijn, dankzij hun ervaring met een breed scala aan projecten in verschillende productreeksen. Daarnaast zullen we, rekening houdend met onze planeet, proberen de prestaties van uw schip te verbeteren, en tegelijkertijd uw operationele rekening verlagen!

Vlissingen

Deze ideaal gelegen ISPS-gecertificeerde werf, direct aan de Noordzee, heeft vrijwel onbeperkte toegang. Dit, gecombineerd met de overvloed aan werkplaats en buitenruimte, maakt deze locatie ideaal voor projectmobilisatie en opslag van missiemateriaal. De speciale focus van de werf op de offshore-industrie en op de staalconstructie is ook te zien in de werkplaats, waar staalconstructies en rompen in verschillende staalsoorten worden vervaardigd. De capaciteit van de binnen- en buitenkraan is meer dan genoeg om grote hijswerkzaamheden in eigen beheer te kunnen uitvoeren. Dit alles, in combinatie met de juiste processen en veiligheidsprocedures, maakt onze werf in Vlissingen tot een ideale locatie voor uw offshore-activiteiten.

Om toegang te krijgen tot de locatie in Vlissingen is het vereist de veiligheidsinstructies te volgen en te registreren via een aanmeldformulier.

Meer informatie