ENNL

nieuwbouw

cargo schepen

Referenties

Bij Holland Shipyards Group zitten we niet stil. Innovatie en veelzijdigheid lopen als een rode draad door onze geschiedenis in de scheepsbouw.

Of het nu gaat om binnenvaart of zeevaart, onze werven ademen expertise en zijn een broeinest van frisse ideeën voor de realisatie van uw cargo schip.

Ons team is scherp en gepassioneerd. Ze begrijpen dat uw schip meer is dan een investering; het is de ruggengraat van uw bedrijf. Daarom zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat u niet alleen tevreden bent, maar trots.

Met strikte milieuvoorschriften die de norm zijn, tackelen we uitdagingen rond emissies met gemak, waardoor uw schip niet alleen voldoet aan de normen van vandaag, maar ook klaar is voor de toekomst.

Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succesvolle projecten. Daarom nodigen we u uit om dicht bij het proces te blijven. Elk vraagstuk, of het nu technisch, facilitair of operationeel is, wordt direct en open aangepakt. Ons team is altijd bereikbaar en klaar om te helpen uw schip nog beter te maken.

"Kwaliteit en zorg op een manier die u van ons gewend bent, maar altijd met een frisse blik!"

Vragen? neem contact met ons op.

If you want to know what we can do for you.

Email ons+31 (0) 183 503 111