ENNL

nieuwbouw

Sleep- en
werkboten

Referenties

In een markt waarbij de voornaamste eis neerkomt op brute kracht, gelooft Holland Shipyards Group dat, ondanks in staat te zijn de gewenste kracht te leveren, de grootste winst zit in het feit dat de meeste sleep- en werkboten het overgrote deel van hun tijd opereren in lage kracht modus.

Door ontwerpen te ontwikkelen die lichtere operationele werkwijzen effectief kunnen aanpakken, kunnen enorme brandstof- en onderhoudsbesparingen worden gerealiseerd. In sommige gevallen kan brandstofbesparing oplopen tot 30% of meer! De sleepboot- en werkbootmarkt is bij uitstek geschikt voor hybridisatie, of dit nu via batterijen of eenvoudiger vormen is.
Naast operationele besparingen en onderhoudsgemak, zijn onze ontwerpen duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en kosten zijn vergelijkbaar met standaardoplossingen op de markt, die uw business case verder ondersteunen. Bezoeken aan boord van referentievaartuigen kunnen worden vergemakkelijkt om onze visie op langetermijnoplossingen voor de sleepboot- en werkbootmarkt verder te verduidelijken.

"Onze ontwerpen zijn altijd gebaseerd rond de drie principes: Veiligheid, Prestaties en Kosten"

Vragen? neem contact met ons op.

If you want to know what we can do for you.

Email ons+31 (0) 184 630 516