ENNL

Met een innovatieve insteek en het combineren van traditionele ambachten en ultramoderne technologie, leveren wij duurzame baggersystemen met lage operationele kosten en geweldige prestaties.

Hopperzuigers

Van volledig nieuwbouw tot verbouwing van een schip tot een zuiger, of ombouw van bestaande zuigers, dit zijn gebieden waar we in uitblinken.

Wij hebben met succes diverse custom-built diesel elektrische hopperzuigers gebouwd en geleverd. We kunnen een zelfvarende hopper volledig in eigen huis ontwerpen en bouwen als kant-en-klaar project.

Stationaire snijkopzuigers en
cutterzuigers

De omstandigheden waaronder baggeren plaatsvindt, zijn afhankelijk van de locatie, baggerdiepte, bodemgesteldheid, afmetingen van de put en ecologische voorschriften. Onze zuigers zijn ontworpen om uw specifieke productiedoelstellingen binnen alle denkbare omstandigheden te bereiken.

We bieden een modulair systeem aan voor stationaire zuigers, afgestemd op de wensen en voorkeuren van onze klanten. Onze zandpomp en zuigers zijn demontabel en kunnen gemakkelijk vervoerd worden met elk transportmiddel; wat resulteert in een optimale transittijd. Wij leveren zowel diesel- als volledig elektrische zuigers met de modernste baggerautomatisering en navigatiesystemen.

Specials

Naast het ontwerpen, produceren en onderhouden van baggerschepen en baggersystemen, bouwen we ook klantspecifieke systemen. Vaak moeten deze specials onder grote tijdsdruk worden gebouwd en dit is een uitdaging die we graag aangaan.

Voorbeelden van deze specials zijn zandbehandelingssystemen, overslagpontons, boosterstations, irrigatiepompsets en elektrische onderwateraandrijvingen.

Vragen? neem contact met ons op.

If you want to know what we can do for you.

Email ons+31 (0) 183 822 805